Τουρ

Ξέρουμε πως να σας δείξουμε την Ελλάδα

Ιδιατικά Τουρ με Ταξί στην Ελλάδα

Η Taxi Hellas, με την πλούσια εμπειρία της σε όλη την Ελλάδα, είναι σε θέση να προσφέρει πολυήμερα τουρ με ταξί. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να δείτε τα αξιοθέατα της Ελλάδας από ένα ιδιωτικό τουρ με ταξί.Η Διαδρομή σας για ένα Ιδιωτικό Τουρ με Ταξί

Έχετε ήδη μια ιδέα για το ποια μέρη θέλετε να επισκεφθείτε στην Ελλάδα; Αν ναι, μπορούμε να βοηθήσουμε με την διαδρομή και να κάνουμε κάποιες προτάσεις καθοδόν. Εάν πάλι δεν έχετε κάποια ιδέα, θα χαρούμε να σας συμβουλεύσουμε για τον καλύτερο τρόπο να δείτε την Ελλάδα ανάλογα με τα ενδιαφέροντά σας.
Δείτε την σελίδα προορισμών για μερικές ιδέεςΠοια τα Οφέλη ενός Τουρ με Ταξί;

Τα εξατομικευμένα τορυ μπορεί να είναι τόσο διαφορετικά και πικοίλα ανάλογα με το σημείο εκκίνησης και τα ενδιαφέροντα σας. Είναι λίγο δύσκολο ν βρείτε ένα έτοιμο τουρ που να σας ταιριάζει, για αυτό είναι καλύτερη λύση τα εξατομικευμένα τουρ είναι ο καλύτερος τρόπος για να δείτε ότι ακριβως θέλετε.

Ένα οργανωμένο τουρ σημαίνει ότι θα ταξιδεύετε σε ένα μεγαλύτερο όχημα με άλλους ανθρώπους και το δρομολόγιο θα είναι ήδη αποφασισμένο. Αυτό σημαίνει ότι θα γίνονται μόνο προγραμματισμένες στάσεις. Η διαφορά του ιδιωτικού τουρ με ταξί είναι πως μπορείτε να σταματήσετε όπου θέλετε, όποτε θέλετε και για όσο θέλετε. Ας πούμε ότι βλέπετε κάποιο ενδιαφέρον σημείο στον δρόμο, δεν υπάρχει λόγος να μην σταματήσουμε αν θέλετε να δείτε από κοντά αυτό το σημείο. Ο οδηγός σας μπορεί επίσης να βρει μια ιδέα για να σας δείξει κάποια κρυμμένα στολίδια, στον δρόμο. Μπορείτε επίσης να ρωτήσετε τον οδηγό σας για πληροφορίες, οι οδηγοί μας είναι διαβασμένοι για τα μέρη τα οποία θα επισκεφθείτε και μπορούν να κάνουν για εσάς τον ανεπίσημο ξεναγό σας. Κατά την διάρκεια τις διαδρομής μπορείτε να συνεννοηθείτε με τον οδηγό και να αλλάξετε την διαδρομή.

Η ευελιξία είναι κάτι που θεωρούμε σημαντικό και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να δείτε την Ελλάδα από το να σας πηγαίνουν στα μέρη που θέλετε να δείτε από οδηγούς γνώστες και αξιόπιστους!Πως

Το να έρθετε σε επαφή με εμάς είναι μια καλή αρχή. Πείτε μας τις σκέψεις σας, αν έχετε συγκεκριμένα μέρη που θέλετε να επισκεφθείτε στην Ελλάδα πείτε μας. Θα βρούμε ένα δρομολόγιο που να σας ταιριάζει και με μια τιμή που θα περιλαμβάνει όλα τα έξοδα των μεταφορών. Αφού έχετε αποφασίσει για την διαδρομή σας και αφού λάβουμε την προκαταβολή, θα σας στείλουμε επιβεβαίωση κράτησης με το δρομολόγιό σας. Μετά είναι δική σας ευθύνη να βρείτε κατάλυμα. Θα χαρούμε να σας προτείνουμε κάποιο αλλά εσείς θα αποφασίσετε και θα κάνετε την κράτηση. Ακόμα θα πρέπει να κλείσετε και ένα μονόκλινο δωμάτιο για τον οδηγό σας.Παρακάτω είναι ένα τουρ, αρκετά δημοφιλές με επισκέπτες της Πελοποννήσου, απλά ως παράδειγμα. Όλη η Ελλάδα βρίσκεται στο κάλεσμα σας.

Γύρω στην Πελοπόννησο

Θησαυροί της Πελοποννήσου είναι ατελείωτη. Γεμάτη ιστορία, περιτριγυρισμένη από θάλασσα, μια ραχοκοκαλιά από βουνά στην μέση της, η Πελοπόννησος έχει κάτι για όλους και πολλά πράγματα για να δείτε. Επισκεφθείτε τον Αρχαιολογικό Χώρο των Μυκηνών , τον Ισθμό της Κορίνθου, την Αρχαία Κόρινθο, το Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, Ναύπλιο, Μυστρά, Αρχαία Ολυμπία, Μονεμβασιά και αυτά είναι μόνο τα βασικά.

Αυτό το ιδιωτικό τουρ της Πελοποννήσου μπορεί να διαρκέσει όσες ημέρες θέλετε εσείς. Από 3 ημέρες σε πάρα πολλές, πάντα υπάρχουν περισσότερα για να δείτε.

Taxi Hellas - Ιδιωτικές Υπηρεσίες Ταξί στην Ελλάδα

Είμαστε επαγγελματική εταιρία και δουλεύουμε με επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Μεταφορές, τουρ, περιηγήσεις, τοπικά δρομολόγια και μεταφορές για γάμους.