Τοπικά Δρομολόγια

Τοπικά Δρομολόγια και Εκδρομές στο Ναύπλιο και την Γύρω Περιοχή

Taxi Hellas Τοπικά Δρομολόγια

Οι Προσωπικοί σας Σοφέρ σε Οικονομικές Τιμές

Τοπικά Δρομολόγια προς και από το Ναύπλιο με τα Taxi Hellas. Οι Τοπικές μεταφορές είναι κομμάτι της επιχείρησης μας όσο είναι και οι εκδρομές, τα τουρ και οι μεταφορές από αεροδρόμια.

Είτε είναι μια γρήγορη διαδρομή από το Τολό στο Ναύπλιο, μια επίσκεψη στην λαϊκή αγορά του Άργους, μια βόλτα για ψώνια είτε είναι προσωπικό ζήτημα η Taxi Hellas είναι σε θέση να καλύψει τις ανάγκες σας σε προσωπική ή επαγγελματική βάση.

Η ομάδα της Taxi Hellas έχει ως βάση το Ναύπλιο, ένα από τους πιο δημοφιλής προορισμούς στην Ελλάδα, για έλληνες αλλά και ξένους τουρίστες. Μικρά στενάκια Ενετικού στυλ χαρακτηρίζουν την παλιά πόλη με τις πολυάριθμες ταβέρνες να απλώνονται πάνω τους, τα μοναδικά μαγαζάκια και το κάστρο του Παλαμιδίου, όλα τους γνωστά τουριστικά αξιοθέατα που ελκύουν κόσμο χειμώνα και καλοκαίρι. Λόγω της γεωγραφικής θέσης, το Ναύπλιο (όπως και το γειτονικό του θέρετρο, το Τολό, μόλις 10 χλμ μακρυά) είναι ένα τέλειο σημείο από όπου μπορεί κανείς να επισκεφθεί πολλούς αρχαιολογικούς χώρους της Πελοποννήσου, με μονοήμερες εξορμήσεις. Η νυχτερινή ζωή στο Ναύπλιο είναι αναβαθμισμένη και προσφέρει επιλογές για όλες τις ηλικίες. Για να ολοκληρωθεί η εικόνα, το Ναύπλιο είναι στην θάλασσα..έχει δύο εξαιρετικές παραλίες, το λιμάνι του φιλοξενεί πολλά γιότ διάφορων μεγεθών και έναν πεζόδρομο γεμάτο νέους κυρίως ανθρώπους να απολαμβάνουν έναν καφέ σε μία από τις πολλές καφετέριες.

Κατά την διάρκεια των διακοπών σας στην περιοχή της Αργολίδας θα σας προτείναμε επίσης μια επίσκεψη στο Άργος η οποία είναι η αρχαιότερα κατοικημένη πόλη στην Ευρώπη και γεμάτη ιστορία. Κάθε Τετάρτη και Σάββατο στήνεται μια μεγάλη λαϊκή αγορά στην οποία πωλούνται τοπικά προϊόντα, ρούχα και είδη οικιακής χρήσης. Γιατί να μην συνδιάσετε μια επίσκεψη για ψώνια με τους αρχαιολογικούς χώρους και να δείτε από κοντά το κάστρο Λάρισσα στην κορυφή του Λόφου.

Taxi Hellas - Ιδιωτικές Υπηρεσίες Ταξί στην Ελλάδα

Είμαστε μια επαγγελματική εταιρία και λειτουργούμε με επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Μεταφορές τουρ, εκδρομές, περιηγήσεις από κρουαζιέρες, τοπικά δρομολόγια & μεταφορές για γάμους.